Новини

Відбулася тридцять восьма сесія Сумської обласної ради

Image31 жовтня 2014 року під головуванням голови обласної ради Миколи Клочка у приміщенні адміністративної будівлі Сумської обласної ради відбулася тридцять восьма сесія обласної ради шостого скликання, у роботі якої взяв участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

На сесії було розглянуто низку питань щодо внесення змін до обласних програм. Зокрема до Обласної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Сумської області, Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій, Регіональної програми підвищення енергоефективності в Сумській області, Комплексної обласної програми «Правопорядок на 2013-2015 роки», Обласної програми соціального захисту населення, Програми економічного і соціального розвитку Сумської області. Також депутати внесли зміни до рішення Сумської обласної ради «Про обласний бюджет Сумської області на 2014 рік» та кошторису витрат та плану природоохоронних заходів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2014 рік.

Був заслуханий звіт про виконання  обласного бюджету Сумської області за 9 місяців 2014 року та інформація про хід виконання «Обласної програми з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2012-2016 роки».

З усіх питань прийнято відповідні рішення.

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту