Новини

Підтримка військовослужбовців

ImageКерівництво Конотопського району здійснили доставку гуманітарної допомоги у військові частини міста Слов’янськ та Красний Лиман.

        
Громадою Конотопщини  здійснено збір коштів та продуктів харчування – хліб, борошно, крупи, макарони, консерви, олії. За зібрані кошти було куплено одяг, білизну та засоби особистої гігієни. До цього збору підключились сільські ради, медичні установи, заклади освіти та культури, підприємці, працівники районної ради, а також небайдужі жителі району.

Одним із головних мотивів проведення заходу стала підтримка військових з Конотопського району, які були мобілізовані та відправлені у східні частини України.

Гуманітарна допомога була успішно доставлена і передана до двох військових частин у Слов’янську, Красному Лимані та переселенцям країни. Військовослужбовці подякували Конотопському району за підтримку в цей тяжкий для України час. В свою чергу, керівники району висловили бійцям побажання повернутися додому з перемогою, живими і неушкодженими, а також зазначили, що Конотопський район продовжить підтримувати своє військо всіма можливими способами, тому збір допомоги триватиме і надалі.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту