Новини

Участь голови ради у засіданні колегії

Image16 липня 2014 року під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Тимошенко, за участі  голови районної ради Анатолія Боярчука, селищного та сільських голів, керівників підприємств, структурних підрозділів районної адміністрації, представників засобів масової інформації, відбулось засідання колегії Конотопської районної державної адміністрації.

Засідання розпочалось з висловлення подяки всім, хто брав участь у проведенні заходів з нагоди 355-річчя перемоги у «Конотопській битві». Також керівники району привітали бухгалтерів з професійним святом та побажали їм міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, натхнення та наснаги.

На розгляд до засідання колегії винесено: стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань та заходи щодо їх посилення, підсумки роботи зі зверненнями громадян в Конотопській РДА, виконкомах селищної та сільських рад у I півріччі 2014 року. Заслухано звіт про роботу управління ветеринарної медицини в Конотопському районі у I півріччі 2014 року.

         В ході заходу визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення.

              Image

              Image

 

Перейти до вмісту