Новини

Район готується до опалювального сезону

Image14 липня 2014 року голова районної ради Анатолій Боярчук, спільно з головою Конотопської районної державної адміністрації Віктором Тимошенко, відвідав бюджетні установи району з питання готовності котелень до опалювального сезону та проведення заходів з метою економії природного газу.

Виїзні зустрічі з керівництвом бюджетних установ було проведено в селах Вирівка, Попівка та Тулушка. Обговорено актуальні питання відносно підготовки об’єктів бюджетної сфери до опалювального сезону 2014 та 2015 років. Особливу увагу було звернено на активну роботу щодо пошуку можливостей для максимального зменшення споживання газу та можливість переведення бюджетних закладів на резервні види опалення. Окреслено пріоритетні об’єкти, які потребують першочергових заходів для відповідного функціонування в осінньо-зимній період.

В ході зустрічей було виявлено ряд проблемних питань та встановлені відповідні строки щодо їх вирішення. Сплановано першочергові заходи для відповідної підготовки району до опалювального сезону.

Image

Image 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту