Новини

Відбулись засідання постійних комісій Конотопської районної ради

Image25 червня 2014 року у адмінбудинку Конотопської районної ради відбулись засідання постійних комісій, на яких попередньо були розглянуті питання до пленарного засідання районної ради шостого скликання, яка відповідно до розпорядження голови районної ради, відбудеться 27 червня.

На постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики, депутатами були розглянуті питання про внесення змін до рішення районної ради від 25.01.2014 «Про районний бюджет на 2014 рік», та про розмежування видатків та передачу коштів на утримання районної державної адміністрації. Голова комісії Бут Леонід Володимирович.

Засідання постійної комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту було проведено на чолі з головою комісії – Клігуновою Іриною Володимирівною. На постійній комісії були обговорені такі питання: про комплексне надання медичної допомоги жителям Конотопського району КЗ «Конотопською центральною районною лікарнею ім.ак.М.Давидова» та Центром первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, про хід виконання рішення районної ради від 14.12.2012 «Про районну цільову соціальну програму протидії захворюванню на туберкульоз у 2013-2016 роках», про хід виконання рішення районної ради від 14.12.2012 «Про викладення програми «Репродуктивне здоровя нації до 2015 року в районі» в новій редакції.

В ході обговорень, постійні комісії одноголосно погодили усі винесені на засіданнях питання, для подальшого їх розгляду на 42 районній сесії 6 скликання.

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту