Новини

Відбулась позачергова 41 сесія Конотопської районної ради

Image21 травня 2014 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено позачергову 41 сесію Конотопської районної ради  6 скликання.

В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Віктор Тимошенко, заступник Конотопського міжрайонного прокурора Роман Удовиченко, в.о. начальника Конотопського міськвідділу (з обслуговування м.Конотопа та Конотопського району) УМВС України в Сумській області Валерій Яременко, начальник Конотопської ОДПІ ГУ Міндоходів у Сумській області Олена Дерев'янко, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

         До порядку денного 41 сесії було включено для розгляду 5 питань.

Перед початком пленарного засідання голова районної ради Анатолій Боярчук разом з присутніми привітали Карабутівського сільського голову Пучковського Олександра Вікторовича з ювілейним днем народження.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, депутати першими заслухали  інформацію щодо викладення в новій редакції Програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2014 рік та про встановлення середньої вартості харчування в пришкільних та профільних оздоровчих таборах.

Наступними депутати внесли зміни і доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік, та до районного бюджету на 2014 рік.

З-поміж іншого на сесії  прийняті рішення з земельних питань.

Всі питання, що виносились на розгляд сорок першої сесії районної ради шостого скликання, були попередньо розглянуті на  засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Image

 Image

Перейти до вмісту