Новини

Вшанували подвиг ветеранів Великої Вітчизняної війни

ImageВ теплі весняні дні, як і 69 років тому, травень буяє різнобарв’ям квітів, свіжою зеленню  трав. У ці дні, 9 травня, ми відзначаємо найвагоміше свято – День Перемоги.

Не стерти з пам’яті людської горя і біди, що принесла кожному з нас Велика Вітчизняна війна. Немає жодної родини, де по сьогодні не пам’ятали б імен загиблих у ті роки, і де не раділи б святу Перемоги. У ці дні особливі слова вдячності лунають на адресу живих учасників тих подій, хто не жаліючи власного життя і здоров’я здобував у війні Перемогу – наших славних ветеранів. Вони і сьогодні залишаються в строю, доносячи до прийдешніх поколінь правду про гіркі, трагічні й водночас героїчні дні 1941-1945 років.

9 травня 2014 року у селах Конотопського району пройшли мітинги-реквієм  присвячені 69-річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні. 

В мітингах прийняли участь депутати районної ради, керівники органів місцевого самоврядування і державної влади, підприємств, установ і організацій, молодь і діти, жителі сіл.

Схилили голови перед світлою пам'яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє відійшовши у вічність та подякували за ратний і трудовий подвиг сивочолим ветеранам голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Віктор Тимошенко. Керівники району побажали ветеранам здоров’я, щастя, бадьорості, сімейного затишку і благополуччя, наснаги і сили на многая-многая літа.

Image

 Image

Перейти до вмісту