Новини

Конотопщина пам’ятає всіх, хто виборов Велику Перемогу!

ImageДень перемоги! Його урочистим салютам не змовкнути у віках, його сльозам радості не забутися ніколи. Цей травневий день 1945 року увійшов до історії як свято визволення людства від фашизму.

На календарі – 69-а переможна весна. Давно загоїлись рани землі – затягнулись і заросли окопи і воронки від бомб і снарядів, та не забувається в пам’яті та страшна війна, що забрала мільйони людських життів.

Районне свято, приурочене 69-й річниці Великої перемоги, відбулося 7 травня. До залу засідань РДА були запрошені ветерани Великої Вітчизняної війни з сіл району, були присутні депутати, керівники органів місцевого самоврядування і державної влади, підприємств, установ і організацій, молодь і діти.

Зі словами синівської вдячності за їх ратний і трудовий подвиг до сивочолих ветеранів звернулись керівники району – голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Віктор Тимошенко.

Наші ветерани – наша жива історія подвигу, приклад для наслідування, легенда. На згадку про переможний день 9 Травня 1945 року керівники району привітали кожного ветерана особисто, вручивши їм квіти і подарунки.

Змістовну концертну програму підготували для ветеранів учасники художньої самодіяльності, передавши в піснях періоду Великої Вітчизняної війни та піснях на воєнну тематику всю палітру людських почуттів, надій і переживань, які відчували тоді безпосередні учасники подій. Для ветеранів підготували і провели святковий вогник.

Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Image 

Перейти до вмісту