Новини

Відбулась 39 сесія Конотопської районної ради 6 скликання

Image26 лютого 2014 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 39 сесію Конотопської районної ради  6 скликання.

В її роботі взяли участь депутат Сумської обласної ради Віктор Тимошенко, представники самооборони та ВО „Свободи”, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На початку сесії громада хвилиною мовчання вшанувала пам’ять загиблих Героїв Майдану. Далі голова районної ради Анатолій Боярчук довів до відома присутніх, що 24 лютого цього року головою Сумської обласної ради обрано Миколу Клочка.

Основне питання порядку денного «Про суспільно-політичну ситуацію в державі», стосовно якої депутати ухвалили відповідне рішення. Також, голова районної ради Анатолій Боярчук підтримав пропозицію та доручив розглянути питання увіковічення пам’яті загиблих громадян на майдані „Небесна сотня” в назвах вулиць, площ, будівництві пам’ятного знаку.

В обговоренні суспільно-політичної ситуації брали участь керівник ТОВ АФ «Козацька» Віктор Гала, приватний підприємець Олександр Ситник, депутат Сумської обласної ради Віктор Тимошенко, директор Жовтневського НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ” Микола Спаський і інші громадяни району, які закликали до злагоди, порозуміння, спокійного вирішення всіх нагальних питань.

Депутати розглянули 14 питань, у тому числі затвердили звіти про виконання програми економічного  і соціального розвитку та районного бюджету Конотопського району за 2013 рік. Внесли необхідні зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку та районного бюджету Конотопського району на  2014 рік.

Всі питання, що виносились на розгляд тридцять дев’ятої сесії районної ради шостого скликання, були попередньо розглянуті на  засіданні постійних комісій та президії районної ради.

Image

 Image

 Image

Image

Image 

Перейти до вмісту