Новини

Конотопський район відвідав народний депутат України Михайло Мироненко та провів особистий прийом

Image14 листопада 2013 року Конотопщину відвідав народний депутат України Михайло Мироненко, який в приміщенні Конотопської районної ради, за участі голови районної ради Анатолія Боярчука провів  прийом громадян з особистих питань. На прийомі побували жителі із селища та сіл району, а також селищний та окремі сільські голови. Усі бажаючі мали  змогу поспілкуватися з народним депутатом, обговорити актуальні питання. На прийомі були присутні представники місцевої преси.

Під час зустрічі були обговоренні актуальні питання розвитку сільських територій. Зокрема, було обговорено питання стосовно відновлення роботи Попівського експериментального заводу у Конотопському районі.

Дубов’язівський селищний голова Тамара Марусиченко порушила питання ремонту доріг по руху маршруту рейсового автобуса.

Попівський сільський голова Сергій Савченко і Тернівський сільський голова Катерина Баран на прохання жителів сіл Попівка та Тернівка, звернулися до парламентаря  з проханням сприяння виділення коштів з Сумського обласного природоохоронного фонду для капітального ремонту земляної дамби та водоскидної споруди в с.Тернівка та шлюза-регулятора для регулювання рівнів води в річці Куколка в с.Попівка.

Як роз’яснив головний інженер Конотопського міжрайонного управління водного господарства Володимир Могила, що був присутній на прийомі,  зазначені гідроспоруди побудовані в 50-х, 60-х роках, і під дією природних факторів проходить поступове розрушення залізо-бетонних конструкцій і просідання тіла греблі в місцях примикання до споруди. Подальше руйнування бетонних конструкцій призведе до розрушення земляної греблі, скиду води та унеможливить автомобільне сполучення.

Михайло Іванович запевнив громадян, що жодне звернення не буде залишене без уваги. Усі звернення  було взято до уваги, на деякі з них дано вичерпні відповіді, щодо інших буде вжито відповідних заходів.

Цього ж дня народний депутат України Михайло Мироненко разом з головою районної ради Анатолієм Боярчуком відвідали Конотопську філію ДП ”Сумистандартметрологія” де Директор Конотопської філії – Олександр Чміленко ознайомив представників влади з роботою підприємства.

Image

Image

 Image

Перейти до вмісту