Новини

На Конотопщині представлено нового заступника начальника центру поштового зв’язку №5

Image1 листопада 2013 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий разом з директором Сумської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Володимиром Криштопом  привітали Михайла Новосільця з прийняттям його на посаду заступника начальника центру поштового зв’язку (поштові послуги) №5 м.Конотоп Сумської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

УДППЗ «Укрпошта» є підприємством, що працює на повному господарчому розрахунку. Відповідно, відсутність ефективної діяльності недопустима.

               Як зазначили керівники району, що це людина, яка зможе працювати в умовах ринкової конкуренції, підтримувати тісні стосунки з районною владою.  

Керівники району побажали Михайлу Герасимовичу на новій посаді успіхів у роботі, міцного здоров’я, підтримки колективу та розуміння з громадськістю.

               Новосілець Михайло Герасимович народився 24.06.1954 року. Має вищу освіту. Майже 20 років пропрацював на керівних посадах.

             Останній час Михайло Герасимович працював головним редактором Конотопської районної газети «Сільські горизонти». За період роботи в редакції газети зарекомендував себе, як професійний керівник та здібний організатор. 

 Image

Image

Image 

Перейти до вмісту