Новини

На Конотопщині вшанували працівників соціальної сфери

Image1 листопада 2013 року на Конотопщині вшанували працівників соціальної сфери – людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія турботи, уваги й допомоги людям, які потрапили в нелегкі життєві обставини. Урочистий захід відбувся у великій залі Конотопської районної державної адміністрації за участю трудових колективів управління соціального захисту населення, міськрайонного центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, а також громадськості району.

Нині органами державної влади робиться усе можливе для  підтримки людей, що потребують соціальної допомоги.  Насамперед це – ветерани, люди з обмеженими можливостями, сироти, багатодітні сім’ї, самотні люди похилого віку. Саме ними опікуються працівники соціальної сфери.

В урочистій  обстановці голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий привітали працівників соціальної сфери, висловили їм вдячність за нелегку роботу  і побажали  міцного здоров’я, щастя, благополуччя та подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення Конотопського району.

З нагоди професійного свята найкращим працівникам галузі районне керівництво вручило грамоти і квіти.

Продовжилися урочисті збори яскравою концертною програмою. Для глядачів було представлено номери художньої самодіяльності (пісні і танцювальні номери).

 Image

 Image

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту