Новини

Керівництво Конотопського району провели нараду з селищним, сільськими головами

Image30 жовтня 2013 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий провели нараду з селищним та сільськими головами району.

На нараді були розглянуті питання щодо стану доріг та освітлення вулиць в сільській місцевості, укладання угод з сільськогосподарськими підприємствами на соціально-економічний розвиток населених пунктів району, вжиття заходів з енергозбереження, що спрямовані на економію енергоресурсів, завезення балонного скрапленого газу населенню, централізованого вивезення сміття та інші.
З представниками правоохоронних органів учасники зібрання обговорили питання взаємодії дільничних інспекторів з органами державної влади та місцевого самоврядування задля забезпечення правопорядку в районі.

Підводячи підсумки керівники району наголосили на основних завданнях, які стоять перед територіальними громадами, спільно, обговоривши в ході дискусій, намітили реальні шляхи їх вирішення.

  Image

 Image

Перейти до вмісту