Новини

Футбол – це здоров’я наших дітей

Image13 вересня 2013 року відбулось урочисте відкриття футбольного поля ДЮСШ Михайла Маміашвілі та філії футбольного центру «Барса» на стадіоні «Локомотив» м.Конотоп. На урочистості відкриття завітали  голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь, народний депутат України Ігор Молоток, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий, керівники міста, представники обласної Федерації футболу, директор футбольного центру «Барса» Анатолій Твердоус, дитячі футбольні команди загальноосвітніх шкіл міста.

У своєму вітальному слові губернатор Сумщини зазначив, що створення філії футбольного центру «Барса» в м.Конотоп має на меті популяризацію здорового способу життя, виховання дітей не на «вулиці», а на спортивному майданчику.

«Це – шанс для наших юнаків потрапити до престижних українських і європейських футбольних клубів. Футбольний центр отримав назву «Барса» невипадково, адже першої домовленості було досягнуто саме з іспанським ФК «Барселона».

Юрій Чмирь переконаний, що стабільний розвиток спорту можливий за умови консолідації зусиль Федерації футболу Сумщини, влади, підприємств та організацій регіону.

У будівництві застосовано новітні технології та матеріали. Штучна трава дозволяє тренуватися на свіжому повітрі, починаючи з ранньої весни і до пізньої осені. Проводити матчі відтепер можна і в дощову погоду, адже система включає дренажний комплекс і синтетичне амортизуюче покриття.

В рамках заходу відбулась товариська зустріч між юними футболістами та футболістками 2003 року народження футбольного центру «Барса» (м.Суми) та ДЮСШ Михайла Маміашвілі. 

Image

 Image

Перейти до вмісту