Новини

Очільники району провели робочу нараду

ImageОчільники Конотопського району акцентують увагу, що селищний і сільські голови – головні посадові особи територіальних громад населених пунктів району.

На них лежить відповідальність за забезпеченість життєдіяльності громадян, від них люди отримують всебічну допомогу,  адже, хто ж як не сільський голова краще знає ситуацію в селі. Це  підтвердила нарада з селищним і сільськими головами, яка відбулася 11 вересня 2013 року у великому залі адмінбудинку. Засідання, участь у якому взяв голова районної ради Анатолій Боярчук, провів голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

Метою зібрання було розглянути важливі та актуальні для територіальних громад питання сьогодення і визначити шляхи їх розв’язання. 

Зокрема були обговорені питання щодо готовності установ бюджетної сфери до початку опалювального сезону, вжиття заходів з енергозбереження, що спрямовані на економію енергоресурсів, завезення балонного газу населенню та інші.

З представниками правоохоронних органів учасники зібрання обговорили

питання взаємодії дільничних інспекторів з органами державної влади та місцевого самоврядування задля забезпечення правопорядку в районі.

Сільські голови були запрошені взяти участь в обласному благодійному фестивалі «Ми діти твої, рідний краю!», що проходитиме 14 вересня 2013 року в селі Вирівка Конотопського району.

З розглянутих на нараді  питань сільські голови отримали роз'яснення  та конкретні  рекомендації щодо практичного їх вирішення.

Image

Image

 Image

Перейти до вмісту