Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

Image4 вересня 2013 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, яка проходила під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного з інформацією  „Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Конотопській райдержадміністрації, виконкомах селищної та сільських рад у 1 півріччі 2013 року та стан виконання вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 „Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” виступила начальник загального відділу апарату Конотопської райдержадміністрації Ніна Сівер.

Другим було заслухано доповідь начальника Конотопського МВ (з обслуговування м.Конотоп та Конотопського району) УМВС України в Сумській області Сергія Курочку з питання взаємодії Конотопського МВ (з обслуговування м.Конотоп та Конотопського району) УМВС України в Сумській області з Конотопською райдержадміністрацією у сфері забезпечення дотримання норм Конституції України, законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян.  

Про роботу Конотопської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Сумській області у 2012 році та 1 півріччі 2013 року, проінформувала присутніх виконуючий обов’язки начальника Конотопської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Сумській області Тамара Нестеренко.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення.

Підсумував роботу колегії голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, який наголосив присутнім на неухильному їх виконанні.

 Image

Image

Image 

Перейти до вмісту