Новини

1 вересня – День Знань!

ImageОсь і настало важливе свято для всіх школярів, батьків, вчителів, а особливо для тих, хто в цей день вперше йде до школи – 1 Вересня, Свято Першого дзвоника. Діти чекали його з нетерпінням, а особливо першокласники, для яких сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги Знань.

По всіх школах району пройшли святкові «лінійки», лунали вітання з черговим, а для когось і першим навчальним роком, пролунав перший символічний дзвоник, що сповістив про початок нового навчального року.

В урочистих заходах взяли участь керівники району,  депутати районної ради, селищний і сільські голови, представники громадськості, які привітали учнів, вчителів, батьків з Днем знань.

В своїх виступах керівники району відмітили, що влада докладає всіх зусиль, щоб система освіти продовжувала і надалі стабільно розвиватися і щоб наші діти завжди приходили в світлі та просторі класи.

Реалізовуючи завдання і соціальні ініціативи Президента України щодо забезпечення доступу кожної дитини до закладів дошкільної освіти, в районі створено найкращі умови для виховання дошкільнят, їх всебічного розвитку. На сьогодні в районі функціонує 30 дошкільних закладів, з них 26 ДНЗ у складі НВК, 4 самостійні дошкільні заклади та центр розвитку дитини при Попівському НВК. Мережа загальноосвітніх шкіл району в цілому відповідає потребам. Новий навчальний рік розпочали 2 загальноосвітні школи (1- I-III ступенів, 1- I-II ступенів), та 25 навчально-виховних комплексів, з них 1- спеціалізована школа I-III ступенів – дошкільний заклад, 18 – ЗНЗ I-III ступенів, 6 – I-II ступенів.

Сьогодні у всіх школах Конотопського району затишно і комфортно. Забезпечений стовідсотковий підвіз дітей до навчальних закладів.

Image

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту