Новини

ВІдзначили 22 – річницю Незалежності України

Image23 серпня 2013 року в селі Козацьке Конотопського району  відбулися районні урочистості з нагоди 22-ї річниці незалежності України, в яких взяли участь керівники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, представники громадськості району.

Із найтеплішими, задушевними вітальними словами з Днем Незалежності України звернувся до всіх присутніх голова райдержадміністрації Олександр Луговий. Коротко повідав про той славний шлях, який пройшла наша держава до здобуття незалежності. Побажав щастя, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, добра, сил і наснаги в ім’я рідної держави.

Від себе особисто і від всього депутатського корпусу привітала учасників свята з Днем Незалежності України заступник голови районної ради Валентина Малігон. Від усього серця побажала всім здоров’я, щастя, добра, достатку і щедрої долі.

Районне керівництво, за вагомі трудові досягнення, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди 22 – річниці Незалежності України, вручили грамоти кращим працівникам району.

Грамотами були нагороджені: Козацький сільський голова Любов Сліпухіна, медична сестра Козацької АЗПСМ Галина Мазур, завідувач сектору з організаційно-інформаційної роботи управління Пенсійного фонду України в м.Конотоп та Конотопському районі Олена Бауліна, секретар керівника фінуправління Конотопської райдержадміністрації Наталія Денисенко, вчитель початкових класів Бочечківського НВК I-III ступенів-ДНЗ» Конотопської районної ради Сумської області Оксана Распутько, директор ТОВ „Ранок-Гамаліївка” Сергій Курилов та директор ТОВ АФ „Довіра” Олександр Римаренко.

Під час урочистостей музичні вітання присутнім подарували аматори сцени району – колективи художньої самодіяльності.

Image

 Image

 Image

 Image

 

 

 

Перейти до вмісту