Новини

Представники DESPRO відвідали Конотопщину

Image8 серпня 2013 року на Конотопщину завітали представники  Швейцарського бюро співробітництва та Швейцарсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO.

Спільно з керівництвом району, членами районної робочої групи DESPRO, сільськими головами та керівниками обслуговуючих кооперативів делегація здійснила ознайомчі візити в партнерські громади DESPRO сіл Хижки та Салтикове.

Нагадаємо, що програма «Про реалізацію на території Конотопського району проекту міжнародної технічної допомоги «Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO розроблена та реалізовується у відповідності до Угоди між Урядом України і Урядом Швейцарської Конфедерації.

Втілення даної програми в життя дає можливість підвищити рівень життя в районі шляхом комплексного відновлення, ефективного використання та системного управління системами централізованого водо- та газопостачання, реалізувати проекти громадських ініціатив, а також створити механізми управління, експлуатації та технічного обслуговування цих об’єктів.

Побувавши на місцях та вивчивши ситуації щодо соціального, екологічного та економічного стану територіальних громад, делегація визначилась із напрямками діяльності DESPRO в Конотопському районі та намітила шляхи їх вирішення.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту