Новини

Заступник начальника УМВС в Сумській області побував на Конотопщині

Image24 липня 2013 року у адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації під головуванням т.в.о. голови райдержадміністрації Миколи Горбенка, за участі голови районної ради Анатолія Боярчука, представників правоохоронних органів: заступника начальника УМВС України в Сумській області Олександра Мальованого та начальника Конотопського МВ УМВС України в Сумській області Сергія Курочки, селищного, сільських голів  відбулась робоча нарада.

Начальник Конотопського МВ УМВС України в Сумській області Сергій Курочка довів до відома інформацію про результати оперативно-службової діяльності Конотопського МВ УМВС України в Сумській області за I півріччя 2013 року, яка проводилася відповідно до вимог Президента та Уряду України, Комплексної цільової програми профілактики правопорушень на 2012-2015 роки та інших нормативних документів.

В свою чергу заступник начальника УМВС України в Сумській області  Олександр Мальований зазначив, що потрібно приділяти значну увагу профілактичним заходам з метою попередження правопорушень та злочинів, а також значну увагу потрібно приділяти тісній співпраці співробітників правоохоронних органів з селищним, сільськими головами, керівниками підприємств, установ, організацій.

Заступник начальника УМВС України в Сумській області  прокоментував події, які відбулися у Врадіївці Миколаївської області, а також у Житомирі, Кіровограді, Чернігові. Він наголосив, що міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко провів зустріч з жителями селища Врадіївка, по Миколаївській області звільнено окремих працівників міліції.

Олександр Мальований повідомив, що начальник УМВС України в Сумській області Віктор Козицький готовий вислухати усі претензії громадян щодо роботи міліції.

Заступник начальника УМВС України в Сумській області Олександр Мальований відповів на запитання присутніх та провів особистий прийом громадян Конотопського району.

В цей же день проведена нарада з селищним та сільськими головами, де розглядалися питання щодо ремонту доріг комунальної власності, використання земель сільськогосподарського призначення, вжиття заходів з енергозбереження, що спрямовані на економію енергоресурсів, поновлення списків на балонний газ та інші.

З розглянутих на нараді  питань селищний, сільські голови отримали детальні роз'яснення  та конкретні  рекомендації щодо практичного їх вирішення.

Image

 Image

Image 

Перейти до вмісту