Новини

Із сесії Сумської обласної ради

Image3 липня 2013 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий взяли участь у роботі двадцять шостої сесії Сумської обласної ради шостого скликання.

На сесії розглядалось подання прокурора Сумської області від 13.06.2013 про усунення порушень Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції”.

Заступник голови обласної ради Валерій Толбатов озвучив депутатські запити. Вони надійшли від депутатів Володимира Грінцова, Олександра Будніка, Віри Лаврик, Миколи Клочка, Віктора Ляшенка, Володимира Поцелуєва. Стосувалися вони різних питань життєдіяльності громади – розпочатого будівництва котеджного містечка на території футбольного поля оздоровчого табору «Чайка», перевірки наявності й відповідності законодавству дозволу на розміщення малих архітектурних форм на зупинках громадського транспорту в Сумах, прохання втрутитися в ситуацію, що склалася в м.Шостка на підприємствах по обслуговуванню житлового фонду, виділення коштів на відродження культурної інфраструктури села у Коровинцях Недригайлівського району, роботи екстреної медичної допомоги, незаконного сміттєзвалища в районі старого аеропорту, незаконного будівництва та вирубки дерев на Баранівці. Усі запити були підтримані депутатами.

Також розглядалось клопотання до Верховної Ради України про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України: Макаренка Костянтина Володимировича – президента Сумської торгово-промислової палати, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток економіки регіону, розширення її зовнішньоекономічних зв’язків та з нагоди 55-річчя від дня народження та Рудя Петра Васильовича – начальника дочірнього будівельно-монтажного підприємства «Промбуд–1» публічного акціонерного товариства «Сумбуд», за багаторічну сумлінну працю,  високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток будівельної галузі області та з нагоди професійного свята – Дня будівельника. 

Image 

Перейти до вмісту