Новини

Проведена колегія та нарада з селищним та сільськими головами

Image26 червня 2013 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, яка проходила під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового з питання стану виконання повноважень виконавчим органом Кошарівської сільської ради.

Розглянувши питання порядку денного про стан виконання завдань, визначених розпорядженнями та дорученнями голови Конотопської райдержадміністрації у виконкомі Кошарівської сільської ради, заслухавши та обговоривши доповідь Кошарівського сільського голови Миколи Йотки з даного питання, колегія одноголосно прийняла схвальне рішення, вважати роботу виконавчого органу Кошарівської сільської ради задовільною.

Також обговорено питання про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених указами, розпорядженнями і дорученнями Президента України, постановами та розпорядженнями Кабінету Міністрів України, дорученнями Прем’єр-міністра України, розпорядчими документами міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голів Сумської обласної та Конотопської районної державних адміністрацій та заходи щодо їх посилення.

Про те, що зроблено в даному напрямку та про завдання на майбутній період, доповідала завідувач сектору контролю апарату Конотопської райдержадміністрації Марія Бабич.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. З питань порядку денного прийняті відповідні доручення. Підсумував роботу колегії голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, який наголосив присутнім на неухильному їх виконанні.

Після колегії, керівники району провели нараду з селищним та сільськими головами, на якій було розглянуто низку актуальних питань.

Зокрема, обговорювалася інформація про укладені договори оренди неуспадкованих та невитребуваних паїв по сільських радах. Розглядали питання ремонту доріг та вуличного освітлення сільських територій, включаючи оплату за надані послуги та розробку проектно-кошторисної документації.

Очільники району надали роз’яснення з порушених питань, а також доручили відповідним службам надавати допомогу для якнайшвидшого їх вирішення.

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту