Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президії районної ради

Image19 червня 2013 року у районній раді відбулися засідання  постійних комісій та президія Конотопської районної ради, на яких попередньо розглядалися питання, які вносились на розгляд 33 сесії районної ради шостого скликання.

Депутати детально розглянули нову редакцію районної комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», а також запропоновані зміни до програми економічного і соціального розвитку району на 2013 рік та зміни до районного бюджету на 2013 рік. Підтримали запропоновані зміни до районної програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2013 рік, районної цільової програми «Дитячі меблі» на період до 2015 року. Крім того, депутати одноголосно підтримали питання що стосується затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних  ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які розташовані за межами населених пунктів Конотопського району.

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

В цей же день, на засіданні президії районної ради погоджено 6 питань, що вносяться на розгляд 33 сесії районної ради шостого скликання.

Image

Image 

Перейти до вмісту