Новини

Відбулась 33 сесія районної ради 6 скликання

Image21 червня 2013 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 33 сесію Конотопської районної ради  6 скликання. В її роботі взяли участь депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації, які на початку пленарного засідання в переддень Дня загальнонаціональної скорботи хвилиною мовчання вшанувати пам’ять усіх тих, хто поклав власне життя на вівтар боротьби за незалежність та українську державність в роки Великої Вітчизняної війни.  

Перейшовши до розгляду питань порядку денного депутати затвердили в новій редакції районну комплексну програму «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки». Внесли зміни до районної програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2013 рік, районної цільової програми «Дитячі меблі» на період до 2015 року. Крім того, внесли необхідні зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на  2013 рік, районного бюджету на 2013 рік.

Також, одноголосно „За” затвердили технічні документацій з нормативної грошової оцінки земельних  ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які розташовані за межами населених пунктів Конотопського району.

Image

 Image

Image 

Перейти до вмісту