Новини

Радісна пора відпочинку та оздоровлення дітей

ImageЛіто, як відомо, найкраща пора для відпочинку та оздоровлення дітей. Веселий сміх, сонячні дні, цікаві подорожі, зустрічі, знайомства чекають на дітей Конотопського району у міжгосподарському оздоровчому таборі "Зірка", що знаходиться в селі Новомутин. 19 червня 2013  року відбувся заїзд першої зміни до дитячого оздоровчого табору.

На першій зміні в „Зірці” відпочиватимуть 160 дітей, у тому числі дітей сиріт – 25, дітей з багатодітних родин – 11, інвалідів – 6. 

На відкритті оздоровчого табору голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова  райдержадміністрації Олександр Луговий привітали першу зміну дітей з початком літнього відпочинку та побажали дітлахам яскравого та якісного відпочинку задля повноцінного оздоровлення і гарної погоди.

Дітлахам буде комфортно відпочивати у таборі, тому що проведено ремонтні роботи в 25 літніх спальних будиночках та капітальний ремонт у медичному пункті. Відремонтовано ігрові та спортивні майданчики. Оновлено меблі, комплекти постільної білизни, кухонний інвентар. 

Image
 
Image
 
 Image
Перейти до вмісту