Новини

Дільничних міліціонерів привітав голова районної ради А.В.Боярчук

ImageОднією з провідних у системі органів внутрішніх справ України є служба дільничних інспекторів міліції. І не тому, що вона належить до найбільш чисельних, а, перш за все, тому, що вона максимально наближена до простої людини, до її щоденних турбот та проблем. 18 червня – дільничні всієї України відзначають своє професійне свято, офіційно визначене наказом Міністерства внутрішніх справ у 2004 році.

Цього дня в приміщенні Конотопського МВ УМВС України в Сумській області відбулися урочисті заходи, на які завітав голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

У своєму вітанні Анатолій Васильович від імені депутатського корпусу районної ради, голови райдержадміністрації Олександра Лугового і себе особисто звернувся до присутніх у залі: 

 – Шановні дільничні інспектори міліції Конотопщини, ветерани цієї служби, щиро вітаємо вас з професійним святом. Нехай кожен день у вашому житті буде світлим та радісним, а доля щедрою на добрі справи та подарунки, міцного здоров’я, сімейного добробуту та успіхів в роботі.

Якість та ефективність роботи дільничного значною мірою залежить від рівня взаєморозуміння як з органами місцевої влади, так і простими і людьми. Водночас без належного матеріально-технічного оснащення говорити про результативність, про відповідність нинішнім зростаючим вимогам неможливо. Тому ця служба потребує особливої до себе уваги і підтримки.

Очільник району висловив переконання, що кожен дільничний робить ту справу, якою може гордитись, і робить її чесно та сумлінно, вручивши кращим працівникам служби почесні грамоти районної ради і райдержадміністрації.

Image

Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту