Новини

Проведена нарада з селищним і сільськими головами

Image5 червня 2013 року у великому залі Конотопської райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового, за участі голови районної ради Анатолія Боярчука, селищного та сільських голів Конотопського району, керівників підрядних організацій відбулась робоча нарада.

Під час наради обговорені питання благоустрою населених пунктів, особливо прилеглих територій об’єктів торгівлі. Проаналізовано ряд проблемних питань щодо організації робіт по освітленню населених пунктів та ремонту доріг в районі, в тому числі використання коштів з місцевих бюджетів, субвенції з державного бюджету, екологічних коштів та проплати виконаних робіт через управління державної казначейської служби.

Представник Сумського обласного комунального підприємства "Фонд інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості" довів до відома селищного та сільських голів інформацію щодо можливості отримання довгострокових кредитів від вищезазначеного фонду індивідуальним забудовникам на будівництво, реконструкцію, придбання житла, газифікацію садиб та інше по цільовій програмі підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2012-2015 роки.

Велика увага приділена питанням підготовки до фестивалю „Віншуємо суницю – першу ягоду-царицю”, який відбудеться 8 червня в селі Малий Самбір.

 Image

 Image

Image 

Перейти до вмісту