Новини

1 червня в школах Конотопського району відбулись випускні вечори

Image1 червня 2013 року Конотопщина вітала випускників середніх навчальних закладів. День закінчення школи – особливий день. Це свято, яке не зустріти в жодному календарі, та яке назавжди залишається у пам’яті  кожного. У святі випускників взяли безпосередню участь голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, депутати районної ради, громадський актив району.

На випускний вечір у Шевченківський НВК „загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів – ДНЗ” завітали  голова районної ради Анатолій Боярчук,  заступник голови райдержадміністрації Ірина Клігунова, голова правління ПАТ „Радгосп Шевченківський” Микола Зінченко.

Під час урочистостей Анатолій Васильович привітав юнаків і дівчат з урочистою подією, висловив сподівання, що вони будуть гідними громадянами своєї країни  та по – батьківському побажав їм щасливої долі і світлої життєвої дороги.

В цей вечір для  випускників шкіл від директорів, викладачів, батьків  звучали мудрі настанови та побажання віри у свої сили, відповідального ставлення до власної долі, здійснення бажань.

Урочисте свято випускного вечора назавжди залишиться в серцях випускників, як перший бал дорослості, бал світанкової мрії.

Image

Image

Image

 Image

 

 

Перейти до вмісту