Новини

Талантами уславлена земля – це рідна Сумщина моя!

Image31 травня 2013 року в місті Суми у приміщенні обласного театру для дітей та юнацтва відбувся творчий звіт Конотопського району в рамках проведення II етапу обласного культурно-мистецького фестивалю «Талантами уславлена земля – це рідна Сумщина моя!», присвяченого 75-ти річчю утворення Сумської області.

Делегація на чолі голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської районної державної адміністрації Олександра Лугового у складі селищного і сільських голів, громадського активу району, представників ЗМІ взяли участь в урочистому заході.

В звіті приймали участь кращі аматорські колективи району та виконавці.

Під час урочистого відкриття з мистецьким святом усіх присутніх вітали заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Тамара Іщенко, заступник голови Сумської обласної ради Валерій Толбатов, начальник управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації Олена Мельник, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий.

Програма заходу була різноманітною. Звітувати Конотопщині випало в переддень Міжнародного дня захисту дітей, а тому на урочистій сцені на рівні з дорослими звітували діти й молодь.

Також була представлена виставка досягнень соціально-економічної сфери району, виставка декоративно – ужиткового мистецтва.

За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток аматорської творчості грамотами та подяками відзначено організаторів творчих звітів, керівників клубних закладів, аматорських колективів та гуртків.

Image

 Image

Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту