Категория-32 сесія (29.05.2013)

Про хід виконання рішення районної ради від 20.02.2013 “Про районну програму зміцнення…

                

                      Image                                                                  

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ДРУГА  СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

29.05.2013

 

 

Про хід виконання рішення районної

ради від 20.02.2013   «  Про районну програму

 зміцнення матеріально – технічної бази

лікувально-профілактичних підрозділів

Центру первинної медико-санітарної

допомоги Конотопського району на 2013 рік

 

           Розглянувши хід виконання рішення районної ради від 20.02.2013 « Про районну програму зміцнення  матеріально – технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік  », керуючись статтею 43 Закону України    «Про місцеве самоврядування в Україні »,

            районна рада вирішила:

            1. Інформацію т.в.о. головного лікаря Центру первинної медико – санітарної допомоги Конотопського району В.В. Зварічука про хід виконання рішення районної ради від 20.02.2013 «  Про районну програму зміцнення  матеріально – технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік » взяти до відома.

            2. У зв’язку з виконанням  зняти з контролю рішення районної ради від 20.02.2013 « Про районну програму зміцнення  матеріально – технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік »

 

 

 

Голова районної ради                                                         А.В.Боярчук

 

 

 

 

Зварічук   6 69 49

Надіслати: до протоколу-1, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту-1, відділу освіти, молоді та спорту РДА – 1, Центру первинної медико-санітарної допомоги – 1.

 

Інформація

Про хід виконання рішення районної  ради від 20.02.2013   «  Про районну програму зміцнення матеріально – технічної бази  лікувально-профілактичних підрозділів  Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік

 

            Згідно даного рішення Центром первинної медико – санітарної допомоги Конотопського району  проведена відповідна робота.

2. Стоматологічна установка FJ-22  з наконечниками,  компрессор WSC 210070A,  вмонтований пьезоскалер UDSN3,  стілець лікаря  для стомат. установки    придбано  та прийнято на баланс Центру первинної медико-санітарної  допомоги Конотопського району.

У зв’язку з виконанням всіх пунктів рішення Конотопської районної ради   від 20.02.2013р.  «   Про районну програму зміцнення  матеріально – технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік  »    пропонується дане питання  зняти  з контролю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Т.в.о. головного лікаря

Центру первинної медико – санітарної допомоги

Конотопського району                                                                 В.В. Зварічук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту