Новини

Сумщина першою в Україні презентувала Програму розвитку дитячо-юнацького футболу

Image12 квітня 2013 року делегація від Конотопського району у складі 25 чоловік, яку очолили голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської райдержадміністрації Олександр Луговий, взяли участь у презентації Програми розвитку дитячо-юнацького футболу у Сумській області на 2013 – 2018 роки. Презентація проходила у приміщенні Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.С.Щепкіна за участі керівництва області.

Під час обговорення губернатор Сумщини Юрій Чмирь зазначив, що   Сумщина першою в Україні презентує Програму розвитку дитячо-юнацького футболу, над якою працювали вчителі та викладачі фізичної культури, тренери, батьки.

«Переконаний, ми робимо гарну справу. Футбол – це те, що цікавить сучасну молодь. Його популярність допоможе відірвати дітей від комп’ютерів та телевізорів, дозволить їм більше дихати свіжим повітрям. Приємно, що пропозиції Сумщини, які обговорювалися під час співбесіди у Президента, виходять на всеукраїнський рівень», – зазначив керівник області Юрій Чмирь.

Image 

Image 

Перейти до вмісту