Новини

Очільники району провели нараду з селищним і сільськими головами

Image27 березня  2013 року у великому залі Конотопської райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Лугового, за участі голови районної ради Анатолія Боярчука, селищного та сільських голів Конотопського району, керівників підрядних організацій відбулась робоча нарада.

На нараді обговорювались питання очищення вулиць від снігу в населених пунктах району, виконання робіт по вуличному освітленню та вивезення твердих побутових відходів.

Кожен сільський голова доповів про стан очищення вулиць від снігу на підвідомчій йому території. Голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив, що сільські голови та керівники підприємств району спрацювали на належному рівні, але роботи з очищення снігу в районі необхідно продовжити.

Під час наради обговорено ряд проблемних питань щодо організації виконання робіт по освітленню населених пунктів. Значний обсяг робіт з освітлення населених пунктів вже виконано, але дане питання залишається актуальним та знаходиться на постійному контролі керівництва райо

Image

Image 

Перейти до вмісту