Новини

Найкращі читачі Конотопщини

Image13 березня 2013 року в Конотопській районній бібліотеці відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу „Найкращий читач України – 2013”. У ньому взяли участь 21 конкурсант. Це учні 6 – 7 класів, користувачі сільських бібліотек. Ведучі, Панченко Світлана та Якименко Світлана, розповіли учасникам про конкурс, його умови та мету.

Кожен виступаючий розповідав присутнім про свою улюблену книжку та брав участь у літературних вікторинах. Всі учні продемонстрували високу загальну ерудицію і глибокі знання з літератури.

             Переможцями ІІ етапу конкурсу стали: Погнірибко Ліана, учениця 7 класу Соснівського НВК та Савченко Анна, учениця 6 класу Дубов’язівського НВК. Приз глядацьких симпатій отримав учень 7 класу Пекарівського НВК Коновал Сергій.

Діти мали змогу ознайомитись з новинками дитячої літератури. До їхньої уваги була організована книжково – ілюстративна виставка „ Сузір’я вічного й святого – дитяча книга на землі”.

             Всі учасники конкурсу отримали солодкі подарунки, а переможці були нагородженні дипломами та призами.

             Участь в організації заходу взяли голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської райдержадміністрації Олександр Луговий.

Image

 Image

Перейти до вмісту