Новини

Навчалися секретарі селищної та сільських рад Конотопського району

Image13 березня 2013 року в малому залі адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Віктора Забіяки за участі керуючого справами районної ради Людмили Щербини відбулося навчання секретарів селищної та сільських рад Конотопського району.

У своєму виступі завідувач Конотопської районної Державної нотаріальної контори Олена Куцопал ознайомила присутніх з порядком вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Про основні питання діловодства інформувала начальник загального відділу апарату Конотопської райдержадміністрації Ніна Сівер.

З питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язану з захистом прав дитини заслухали інформацію начальника служби у справах дітей Конотопської райдержадміністрації Ірини Прудникової.

Перед слухачами також виступила головний спеціаліст управління агропромислового розвитку Конотопської райдержадміністрації Наталія Дикун, яка ознайомила секретарів з порядком виплати бюджетної дотації за молодняк великої рогатої худоби у 2013 році.

Також були розглянуті і інші питання порядку денного.

 Image
 
 Image

 

 

 

Перейти до вмісту