Новини

Із засідання колегії Сумської обласної державної адміністрації

Image21 лютого 2013 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий взяли участь у засіданні колегії Сумської обласної державної адміністрації.

На засіданні колегії  були розглянуті наступні питання порядку денного:

1. Про підсумки соціально-економічного розвитку області, виконання місцевих бюджетів за 2012 рік та стан дотримання фінансово-бюджетної дисципліни при їх виконанні.

2. Про хід виконання Програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області до 2015 року.

3. Про підсумки роботи із зверненнями громадян в органах державної виконавчої влади та органах місцевого самоврядування області у 2012 році.

4. Про забезпечення виконання Закону України «Про Національний архівний фонд і архівні установи» та постанови Кабінету Міністрів України від 12 березня 2005 р. № 179 «Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів та місцевих державних адміністрацій» щодо функціонування архівних відділів як самостійних структурних підрозділів районних державних адміністрацій.

5. Про хід виконання у 2012 році обласної програми залучення виробничого потенціалу установ виконання покарань в економіку Сумської області на 2010-2015 роки.

Перейти до вмісту