Новини

Відбулась 29 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд двадцять дев'ятої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 20 лютого 2013 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука вносилось 14 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданні  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

Із 60 обраних депутатів районної ради в роботі пленарного засідання  взяли участь 51 депутат. Також, на сесії були присутні працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Image 

Розпочали депутати свою роботу та першими заслухали інформації Конотопського міжрайонного прокурора Олександра Маслюка і т.в.о. начальника МВ УМВС України в Сумській області Сергія Курочки про стан  законності, боротьби зі злочинністю, охорони  громадського порядку на території району та про хід виконання рішення районної ради від 29.02.2012 «Про районну  комплексну  програму профілактики  правопорушень та боротьби  зі  злочинністю на території Конотопського   району на 2012-2015 роки.

Image 

Наступними депутати затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки (інформувала начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Надія Олійник) та про виконання районного бюджету за 2012 рік (інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Катерина Лісунова), внесли зміни і доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік, до районного бюджету на 2013 рік.

Image 

Також, одноголосно „За” прийняли рішення, що стосується затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних  ділянки сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення державної власності, які розташовані за межами населених пунктів Конотопського району.

Розглянувши пропозиції, які надійшли від райдержадміністрації, на сесії було затверджено районну програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2013 рік, районну програму зміцнення матеріально – технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік, районну соціальну програму «Зміцнення матеріально-технічної бази та проведення реконструкції приміщення відділення соціально-побутової адаптації в складі територіального центру, яке розташоване на території с.Дептівка Конотопського району» на 2013 рік, викладено в новій редакції програму освітлення населених пунктів Конотопського району на 2012-2015 роки, а також розглянули інші питання порядку денного.

В день сесії згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів.

Image 

Перейти до вмісту