Категория-29 сесія (20.02.2013)

Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки…

                                                                            Image                       

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДЕВ'ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

20.02.2013

Про затвердження технічних документацій

з нормативної грошової оцінки земельних  

ділянки сільськогосподарського та

несільськогосподарського призначення

державної власності, які розташовані за

межами населених пунктів

Конотопського району

 

       Розглянувши технічні документації з нормативної грошової оцінки земельної  ділянки сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення державної власності, які розташовані за межами населених пунктів району, керуючись статтею 23 Закону України Про оцінку земель, статтею 43 Закону УкраїниПро місцеве самоврядування в Україні

      районна рада вирішила:

         1.Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка передається в оренду ПАТ “Конотопагротехсервіс” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Шаповалівської сільської ради площею  10,9109 га, нормативна грошова оцінка якої становить     147785,09 грн. (вартість 1 гектара –  13544,72 грн.).

         2. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка передається в оренду ТОВ “ВЕЛСАМ” для промисловості (під будівлею сирцеху) на території Великосамбірської сільської ради площею  0,3384 га, нормативна грошова оцінка якої становить  103330,10 грн.  вартість 1 кв.м. –  24,35 грн.).

         3.  Рекомендувати Управлінню Держземагентства у Конотопському районі (начальник Пацак С.І.) здійснювати розрахунок розміру орендної плати за використання земельної ділянки відповідно до даної технічної документації.

 

Голова районної ради                            А.В.Боярчук

 

Пацак 2 41 32

Надіслати: до протоколу – 1; постійній комісії районної ради  з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв’язку – 1; райдержадміністрації – 1, управлінню  Держземагенству в  Конотопському  районі – 1

Перейти до вмісту