Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image15 лютого 2013 року відповідно до плану роботи районної ради на 1 півріччя 2013 року відбулося засідання п’яти  постійних комісій та президія Конотопської районної ради. На засіданнях були  розглянуті 14 питань, які вносяться на розгляд 29 сесії районної ради шостого скликання.

Зокрема, на постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регулярної політики депутати заслухали звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки,  про виконання районного бюджету за 2012 рік. Також, розглянули запропоновані зміни до програми економічного та соціального розвитку Конотопського  району і до районного бюджету на 2013 рік.

             Комісія мандатна з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності заслухала інформацію про стан  законності, боротьби зі злочинністю, охорони  громадського порядку на території району та хід виконання рішення районної ради від 29.02.2012 «Про районну  комплексну  програму профілактики  правопорушень та боротьби  зі  злочинністю на території Конотопського   району на 2012-2015 роки». Погодила внесення змін до рішення районної ради від 01.12.2010 «Про організацію прийому громадян району депутатами районної ради шостого скликання».

             Члени комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту розглянули проекти рішень районних програм:  відпочинку та оздоровлення дітей на 2013 рік; зміцнення матеріально – технічної бази лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2013 рік; «Зміцнення матеріально-технічної бази та проведення реконструкції приміщення відділення соціально-побутової адаптації в складі територіального центру, яке розташоване на території с. Дептівка Конотопського району» на 2013 рік, а також інші питання.

             Про викладення програми освітлення населених пунктів Конотопського району на 2012-2015 роки в новій редакції та про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «ВЕЛСАМ», для промисловості (розміщення будівлі сирцеху) на території Великосамбірської сільської ради розглянула постійна комісія з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв'язку

             Депутати плідно попрацювали й усі питання вирішили позитивно.

Image

 Image

Перейти до вмісту