Новини

Очільники району на виїзному прийомі

Image14 лютого 2013 року головою Конотопської районної ради Анатолієм Боярчуком і головою Конотопської районної державної адміністрації Олександром Луговим проведено виїзний прийом громадян в селах Бочечки, Сахни і Новоселівка.

Зустрівшись з громадським активом села Бочечки, керівники району  обговорили питання газифікації будинків приватного сектору, забезпечення населення якісною питною водою. Учасники зустрічі визначили пріоритети та перспективи розвитку села  на найближчий час.

             В селі Сахни громадяни порушили питання: про розрахунок за земельні та майнові паї, про організацію вивозу твердих побутових відходів та інші.

             Основні питання, що порушили сільські жителі с.Новоселівка  перед очільниками району стосувалися  облаштування вуличного освітлення, ремонту доріг, а також питання, пов’язані з нарахуванням субсидій і використанням земельних паїв.

             На усі питання районне керівництво дали вичерпні відповіді та висловили сподівання на подальшу співпрацю районної влади із сільськими громадами.

 Image

Перейти до вмісту