Новини

Проведено нараду з селищним та сільськими головами

Image13 лютого 2013 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації під головуванням голови районної державної адміністрації Олександра Лугового та за участі голови районної ради Анатолія Боярчука, начальника Конотопського управління з експлуатації газового господарства Павла Краснянського, в.о. директора філії «Конотопський РЕМ» ПАТ «Сумиобленерго» Олександра Лесненка, дільничних інспекторів та представників санепідемстанції відбулась нарада селищного, сільських голів району, де було розглянуто низку актуальних питань.

Зокрема, обговорювалася інформація про укладені договори оренди неуспадкованих та невитребуваних паїв по сільським радам.

Розглядали питання вуличного освітлення сільських територій, включаючи оплату за надані послуги, розробку проектно-кошторисної документації.

З’ясування ситуації по району стосовно санітарної очистки відповідно до установленої схеми.

Відбулося жваве обговорення питання стосовно прийому дільничними інспекторами у сільських радах району, згідно наказу №550 від 11.11.2010 „Про затвердження Положення про службу дільничних інспекторів міліції в системі Міністерства внутрішніх справ України”.

З названих та інших розглянутих на нараді  питань сільські голови отримали роз'яснення  та конкретні  рекомендації щодо практичного їх вирішення.

Image 

Перейти до вмісту