Новини

Обговорено актуальні питання

Image16 січня 2013 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні колегії районної державної адміністрації. На колегії розглядалось питання про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Конотопській районній державній адміністрації, виконкомах селищної та сільських рад у 2012 році та стан виконання вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Ніна Сівер доповіла про результати розгляду особистих звернень громадян до керівництва району.

Вирівський сільський голова Микола Клінушин проінформував про роботу зі зверненнями громадян на території Вирівської сільської ради.

            Також, в цей же день за участі керівників підрядних організацій відбулась нарада з селищним та сільськими головами з питань вуличного освітлення в районі.

Під час наради обговорено ряд проблемних питань щодо організації робіт із облаштування зовнішнього освітлення населених пунктів. Селищний та сільські голови району мали можливість задати питання до в.о. директора філії Конотопський РЕМ «ПАТ «Сумиобленерго» Олександра Лесненка. Питання стосувалися виготовлення проектно-кошторисної документації, вартості робіт із облаштування зовнішнього освітлення населених пунктів та ін. Всі запитання, що виникли в ході наради розглянуті та надані рекомендації щодо їх вирішення.

Image 

Image 

Перейти до вмісту