Новини

Відбулась 27 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд двадцять cьомої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 28 грудня 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука вносилось 1 питання порядку денного, яке було попередньо розглянуто на засіданні  постійної комісії та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь депутат Сумської обласної ради Олексій Картавий, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації,  керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації. На пленарному засіданні депутати проголосували за внесення змін до рішення районної ради від 29.12.2011 «Про районний бюджет на 2012 рік».

 Image

 Image

 Image

Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий після закінчення пленарного засідання районної ради, вручили грамоти Сумської обласної організації ВФСТ „Колос” АПК України і Кубок, а також дипломи голови Конотопської районної державної адміністрації та голови Конотопської районної ради і медалі команді „Харчовик” Конотопського району за зайняте 1 місце у відкритому Чемпіонаті Сумської обласної організації ВФСТ „Колос” АПК України з футболу в залік обласних літніх та сільських спортивних ігор 2012 року. Під керівництвом тренера Володимира Коломійця команда провела 14 ігор, з яких 10 виграшів, 3 поразки та 1гра закінчилась з нічийним результатом. Забито 27 м’ячів. Взагалі кожен з футболістів вніс свій вагомий внесок у перемогу команди, тому що набрано 31 заліковий бал. Дані показники виявилися найкращими і команда впевнено посіла перше місце.,

Image 

Разом з цим, очільники району вручили грамоту Сумської обласної організації ВФСТ „Колос” АПК України та Кубок команді Конотопського району за зайняте 2 місце в Першій обласній Спартакіаді серед працівників районних управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрації (обласних літніх сільських спортивних ігор).

По добрій традиції всіх присутніх в залі разом з районним керівництвом теплими словами привітали Дід Мороз і Снігуронька, а учасники художньої самодіяльності району подарували громаді яскраву концертну програму.

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту