Новини

Відбулась 26 сесія районної ради 6 скликання

ImageВідповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука, 24 грудня 2012 року проведено 26 сесію Конотопської районної ради  6 скликання. На пленарному засіданні розглянуто 5 питань порядку денного, які попередньо були детально розглянуті на засіданнях постійних комісій та погоджені на президії районної ради.

В роботі сесії взяли участь депутат Сумської обласної ради Олексій Картавий, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації. 

Районна рада затвердила програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік, а також затвердила районний бюджет на 2013 рік.

Також, депутати затвердили регіональний план створення освітніх округів та модернізації загальноосвітніх навчальних закладів Конотопського район. Серед земельних питань, затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення, розташованих за межами населених пунктів на території Конотопського району

Останнім заслухали звіт про виконання плану роботи на 2 півріччя 2012 року та затвердили свій план роботи на 1 півріччя 2013 року.

Image

Image

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту