Категория-26 сесія (24.12.2012)

Про програму економічного і соціального розвитку…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.12.2012                                                                                                                            

Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік

Розглянувши поданий Конотопською районною державною адміністрацією проект програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік,  керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 районна рада вирішила :

1.Затвердити програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік  (додається ).

            2.Рекомендувати Конотопській районній державній адміністрації, селищній та сільським радам здійснити організаційно – практичні заходи щодо забезпечення виконання показників і заходів програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік.

            3.Доручити Конотопській райдержадміністрації при необхідності вносити корективи до показників  програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2013 рік  з наступним погодженням їх з Конотопською районною радою.

            4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та відділ економічного розвитку та торгівлі Конотопської районної державної адміністрації.

            5. Рішення Конотопської районної ради шостого скликання від 29.12.2011Про програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2012 рік та основні напрями розвитку на 2013-2014 роки” вважати таким, що втратило чинність.

Голова районної ради                                           А.В.Боярчук                                           

Олійник Н.Г. 2-33-06

Надіслати : до протоколу – 2, постійній комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та  питань реалізації державної регуляторної політики – 1, відділ економічного розвитку і торгівлі  РДА – 1, фінансовому управлінню РДА – 1, селищній та сільським радам.

 

  –Програма

  –Додаток 1 

 

 

 

 

 

 

    

 

Перейти до вмісту