Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image12 грудня 2012 року відповідно до плану роботи районної ради на 2 півріччя 2012 року відбулося засідання  постійних комісій та президія Конотопської районної ради, на яких попередньо розглянуті питання, які вносяться 14 грудня на розгляд двадцять п'ятої сесії районної ради шостого скликання.

Зокрема депутати розглянули запропоновані зміни до програми економічно і соціального розвитку району на 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки, до районного бюджету на 2012 рік.

Підтримали запропоновані зміни до окремих рішень та викладення в новій редакції районних програм на 2013 рік, що стосуються освітянсько-культурної та медико-соціальної сфери.

Image

Заслухали звіти: управління праці та соціального захисту населення про здійснення делегованих районній державній адміністрації районною радою повноважень у сфері соціального захисту населення; про роботу Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району в 2012 році; відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства районної державної адміністрації щодо виконання районних програм. Також, заслухали інформації доповідачів про хід виконання 27 рішень, що вносились для зняття з контролю.

Image

Погодили внесення на розгляд сесії питання, що стосуються безоплатної передачі 2 санітарних автомобілів з спільної власності сіл, селища Конотопського району до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області та передачі медичного обладнання Конотопській центральній районній лікарні для забезпечення якісною медичною допомогою жителів сіл, селища Конотопського району. Серед земельних питань розглянули проект рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Image

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

В цей же день, на засіданні президії районної ради погоджено 36 питань, що вносяться на розгляд 25 сесії районної ради шостого скликання.

Image

Перейти до вмісту