Новини

Святкові заходи

Image5 грудня 2012 року делегація Конотопського району на чолі з головою районної ради Анатолієм Боярчуком взяла участь у святкових заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування, що проходили в приміщенні Сумської обласної філармонії.  

Вітаючи присутніх, голова обласної ради Геннадій Михайленко зазначив, що органи місцевого самоврядування змогли вирішити велику кількість питань і реалізували різноманітні проекти з поліпшення соціальної інфраструктури територій. А головне те, що вони повірили у свої сили, подолали інертність, відкрили для себе широкі можливості співпраці та партнерства з бізнесом і соціальними інвесторами.

«Я впевнений, що місцеві громади можуть сміливо брати на себе вирішення актуальних питань, знаходити і залучати для їх вирішення соціальні інвестиції та гранти міжнародних фондів, налагоджувати співпрацю з місцевим бізнесом, ресурси з місцевих, обласного, державного бюджетів. А ми будемо активно підтримувати цей процес, надамо громадам всю необхідну організаційну та методичну допомогу, передамо найкращі практики та експертний досвід», – наголосив очільник головного органу місцевого самоврядування Сумщини.

Image

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування Геннадій Михайленко нагородив кращих  працівників галузі.

Подяку Сумської обласної ради отримала Землянський сільський голова Конотопського району Неоніла Мозгова. 

Image

Перейти до вмісту