Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image9 листопада 2012 року відповідно до плану роботи Конотопської районної ради на 2 півріччя 2012 року відбулися засідання постійних комісій районної ради. На засіданнях комісій були попередньо розглянуті 20 питань, які вносяться на розгляд пленарного засідання районної ради шостого скликання.

Депутати розглянули питання про затвердження звіту про виконання програми економічного і соціального розвитку району  та звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2012 року, а також розглянули пропозиції райдержадміністрації щодо змін та доповнень до цих програм.

Image

Постійна комісія з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту заслухала інформації відповідних начальників управлінь та відділів РДА про здійснення делегованих районній державній адміністрації районною радою повноважень у сфері освіти, культури і туризму, фізкультури і спорту.

Image

Разом з цим, депутати профільних комісій в порядку контролю заслухали хід виконання районних програм за звітній період поточного року,  а також розглянули проекти рішень про внесення змін до окремих програм. Погодили внесення на розгляд сесії питання, що стосується затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та інші.

Image

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

В цей же день президія районної ради під головуванням заступника голови районної ради Валентини Малігон погодила перелік питань, що виносяться на розгляд двадцять четвертої сесії районної ради шостого скликання.

Image

Перейти до вмісту