Новини

Керівники району провели нараду з селищним та сільськими головами

Image31 жовтня 2012 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації під керівництвом голови районної ради Анатолія Боярчука і голови районної державної адміністрації Олександра Лугового відбулась нарада селищного та сільських голів і бухгалтерів селищної, сільських рад. До уваги присутніх був представлений розгляд важливих питань.

Про утримання в належному стані та ремонт доріг проінформувала присутніх начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Людмила Зерниченко. З питання вуличного освітлення заслухали доповідь в.о. директора філії Конотопський РЕМ ПАТ „Сумиобленерго” Олександра Лесненка.

             У рамках наради селищний та сільські голови інформували про виконання робіт з зазначених вище питань, а бухгалтери про використання коштів по спеціальному фонду.

             Про обслуговування газових мереж та обладнання, безпечного користування газом у побуті, технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання, йшлося у виступі начальника Конотопського управління з експлуатації газового господарства Павла Краснянського.

              Також, учасники наради ознайомилися з роз’ясненнями щодо перепису населення.

            „Розбудова інфраструктури сільських територій – основа економічного зростання Конотопщини. Сьогодні зусилля влади направлені на вирішення проблемних питань на місцях, а відповідно і покращення життя і добробуту кожного жителя району” – наголосив голова районної ради Анатолій Боярчук в ході наради.

Image

Перейти до вмісту