Новини

Урочисті заходи до Дня автомобіліста і дорожника

Image26 жовтня 2012 року у філії "Конотопський райавтодор" відбулись урочисті збори  з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. Автодорожників району з їх професійним святом привітали голова районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Олександр Луговий, директор ДП "СумиАвтодор" депутат районної ради Сергій Гайдаш, а представники духовенства благословили на добрі справи.

Очільники району висловили присутнім зібрання найкращі  слова вдячності вручивши, начальнику філії "Конотопський райавтодор", заслуженому будівельнику України, депутату районної ради Володимиру Синиці подяку районної ради і райдержадміністрації.

Разом з цим Анатолій Васильович та Олександр Петрович вручили кращим працівникам філії "Конотопський райавтодор"  грамоти голови районної ради та голови райдержадміністрації, подякували за їх благородну і нелегку працю, побажали всім міцного здоров’я, сил та оптимізму у вирішенні будь-яких завдань, розвитку і процвітань, творчих сил та наснаги.

Image

         Загалом філія "Конотопський райавтодор" це одне із найпотужніших дорожніх підприємств Сумщини. На Конотопщині  філія проводить обслуговування доріг державного, обласного і районного значення.

Image

Перейти до вмісту