Новини

У селі Козацьке за сприяння народного депутата України А.Деркача відкрито оновлений Будинок культури

Image26 жовтня 2012 року у селі Козацьке Конотопського району відбулось урочисте відкриття нового приміщення сільського Будинку культури. З цієї нагоди привітати громаду села завітали почесні гості народний депутат України Андрій Деркач, голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Олександр Луговий.

У ході урочистого відкриття нового клубу вдячні мешканці почесним гостям вручили запашний коровай. Андрій Леонідович разом з керівниками району привітали селян з такою визначною подією і побажали, щоби вогнище культури ніколи не згасало в Козацькому, від чого отримували б задоволення в якісному проведенні дозвілля  молодь, люди середнього й похилого віку.  Громада села висловила слова вдячності  народному депутату України Андрію Деркачу та очільникам району за фінансову і організаційну підтримку у вирішенні проблемних питань населення. Присутні заходу переглянули яскраву концертну програму, яку підготували аматори сцени району.

Image

У своєму виступі Андрій Леонідович зазначив: „Сьогодні ми зібралися на відкриття Будинку культури, який відремонтований за кошти державного бюджету. Щиро бажаю жителям села Козацьке, щоб в цій оновленій будівлі лунали народні й сучасні пісні, молодь вчилась танцювати, співати й вишивати, як робили це ще наші батьки. Я впевнений, що з такою технічною базою місцеві аматори будуть переможцями багатьох мистецьких районних і обласних заходів. Добра вам, злагоди, затишку та благополуччя!”

Image

На території Козацької сільської ради проживає 1833 чоловік населення.  Село Козацьке має велике історичне минуле, багаті трудові традиції. Козачани внесли вагомий внесок у боротьбу з фашистами: 1160 чоловік воювали на фронтах Великої Вітчизняної війни і партизанських загонах, 689 загинуло і навічно занесено до „Книги пам’яті”.

Нині село впевнено крокує у майбутнє. Має всю інфраструктуру для життєдіяльності жителів, красиву відремонтовану школу, амбулаторію, стоматологічний кабінет, місцеву пожежну охорону, відділення зв’язку, ощадбанку, церкву, одне з найкращих сільськогосподарських підприємств ТОВ Агрофірма „Козацька”. І на сьогодні завдяки підтримки народного депутата України Андрія Деркача, зусиллям районної влади село отримало оновлений, сучасний затишний сільський Будинок культури. Це приклад того, як влада працює заради майбутнього та поліпшення життя сільських жителів.  

Image

Перейти до вмісту